Tanfolyamok, gyakorlási lehetőségek

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk!

  • Szeretne tenni valamit önmagáért, az egészségéért, testi- lelki harmóniájáért?
  • Kíváncsi egy tudományosan igazolt, hatékony,  egészségmegőrző, öngyógyító módszerre? 
  • Szeretne egy jó csapathoz tartozni?

Itt a lehetőség! Jöjjön el hozzánk, tanuljon velünk a Lélekvasaló Csikung Iskolában!

 

Magyarországon  a nyugati orvoslás, és a keleti módszerek együttműködése a kívánatos. Tehát aki a csikung gyógyító hatását akarja élvezni, az konzultáljon kezelőorvosával, tartsa be az orvosi utasításokat, hiszen az öngyógyító erőt aktiváló módszerek, gyakorlatok nem pótolják a pontos diagnózis felállítását, a szükséges orvosi kezelést, és a rendszeres orvosi ellenőrzést a gyógyulás nyomon követésére.

 

 

yin yang

 

 

 

Tanfolyamok kezdők számára

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk! Magyarországon  a nyugati orvoslás, és a keleti módszerek együttműködése a kívánatos. Tehát aki a csikung gyógyító hatását akarja élvezni, az konzultáljon kezelőorvosával, tartsa be az orvosi utasításokat, hiszen az öngyógyító erő aktiválását segítő módszerek, gyakorlatok nem pótolják a pontos diagnózis felállítását, […]

Tovább »

Zhineng csikung Öngyógyító Kör – kezdők és haladóbbak számára

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk! Még nem ismeri a Zhineng csikungot, de szívesen kipróbálná? Szeretne öngyógyító módszereket megtanulni? Kevés az ideje? Jöjjön el az Öngyógyító kör foglalkozásokra, havonta egyszer! 

Tovább »

Tanfolyamok középhaladók és haladók számára

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk! Igazoltan hatékony módszert tanulna? Szeretné megőrizni az egészségét? Növelné lelki békéjét? Öngyógyító technikát keres? Jöjjön el tanfolyamainkra!

Tovább »