Vélemények

Jöjjön el, bátran! Nagy örömmel, tiszta szívvel és sok szeretettel segítek.

„Kedves Ágnes,

a keddi beszélgetés -túlzás nélkül- mérföldkő az utamon. Az  imádott gyerekeimmel való viselkedésemet értelmező gondolatai következtében végre le tudom tenni a folyamatos mardosó önvádat és egy könnyedebb beállítódással vagyok képes látni a szerepem, a hibáim, amitől tudatos javulást tudok magamban beindítani.

Karácsony után voltak pillanataim, amikor annyira belelovalltam magam a saját belső káoszomba, hogy az agyamban fizikai – nem csak lelki- fájdalmakat érzékeltem. Azért rémültem meg annyira az elmevesztés gondolatától. Anyai ágon volt egy sajátos viselkedésű nagybácsi és az anyukámtól gyenge idegrendszert örökölhettem. Legalábbis ilyeneken is szoktam morfondírozni sötét perceimben.

Azért kellett ezt leírnom, mert még senkitől nem kaptam ilyen jellegű és ennyire hatékony segítséget mint Öntől.
A bensőm eddig ismeretlen énje ölelte meg mind a két gyerekemet az elmúlt napokban. Évtizedek óta nem éreztem magam olyan víztükörsimán békésnek az ölelésben. Azok a pillanatok döbbentettek rá, hogy összeállt bennem a kép egy része.Köszönöm szépen!”  Ildikó 

„Kedves Ágnes!

Régóta készülök arra, hogy kifejezzem hálámat Önnek, amiért nagyban segített visszaadni az önbizalmamat.

Ön igazi LÉLEKGYÓGYÁSZ!

A legtöbbet abban segített, hogy a test és a lélek együttműködésére ráirányította a figyelmet. Régebben hókuszpóknak tartottam a kínai, taoista technikákat, de most már hála Önnek, tapasztalom, hogy működik!

Kapcsolatunkban az volt a legszebb, hogy tiszteltük egymás hitét, vallását, és bár Önnek lehetősége lett volna ránk erőszakolni az akaratát, mégsem tette, hanem azt a szeretetet, tudást, és tapasztalatot, amit mestereitől tanult, igyekezett a mi gyógyulásunkra kamatoztatni.

Minden embernek kívánom, hogy ilyen Pszichológusa, „Mestere” legyen, mint Ön, Ágnes. Tisztelettel és szeretettel: Vadon Sándor ” 

„Az első, ami Ágnesről eszembe jut, az a kirobbanó energia, jókedv és határozottság. Mindig úgy jövök el tőle, hogy fel vagyok töltve életenergiával és reménységgel. Minden alkalommal segít „felállni” és kihúz a mélypontról. Ugyanakkor a nagy sírások és fájdalmak idején olyan szeretettel és finom, kedves gondoskodással vesz körül, ami gyógyír a sebekre. Amikor pedig a legnagyobb szükségem volt rá, ott állt mellettem és segített mindenben. Ezért örökké hálás leszek neki.

Nála az is jó, hogy a hangulatos, életvidám színekkel és növényekkel teli tér, a sólámpa meleg fénye is segít az oldódásban és a megnyugvásban. Nem vontatott, komor és lassú beszélgetésben analizáljuk a problémákat, boncoljuk a fájdalmaimat. Hanem némi humorral és gyakorlati megoldásokkal segít rávilágítani a dolgokra. Tetszik, hogy sokféle technikát alkalmaz és az adott helyzethez a legmegfelelőbbet választja. Én nagyon szeretem a kártyáit  :-). A csikungos energiák és tanítások által sokkal hatékonyabban túljutok a nehézségeimen.  Az életvidámságával mindig eléri, hogy jó kedvem legyen és örömmel álljak magamhoz. Hogy ne merüljek bele a nehézségekbe és fájdalmakba. Hanem akarjam jobbá tenni és örömmel élni az életem.

Örülök, hogy a sors hozzá vezetett és köszönöm az eddigi támogatását, meg az együtt elért sikereket az életemben. Nélküle nem ment volna:-)”   Mária 

„Több mint tíz éve jártam először Áginál. Azóta időnként, hosszabb – rövidebb időre rendszeres visszajáró vagyok, és nagyon örülök, hogy rátaláltam. Ági segítségével nagyon sokat megtudtam önmagamról, meglepően mélyről eredő dolgokat is. Talán azért is, mert a beszélgetéseink során teljesen el tudom engedni magamat, és meg tudok nyílni. Sokféle kérdéssel, problémával fordultam hozzá az évek során és mindig kaptam tőle olyat, amitől több lettem. Egyszer egy kérdést, máskor egy képet, időnként egy feladatot, néha egy csikung gyakorlatot, és mindig sok-sok beszélgetést. Ági olyan technikákat ad(ott) a kezembe, amelyek kiegyensúlyoznak a mindennapok során. Nagyon tetszik, hogy a terápia során sokféle technikát, módszert használ egymás mellett és, hogy ötvözi a nyugati és a keleti gondolkodásmódot. Szeretem benne, hogy oldott, nyugodt hangulatot tud teremteni, hogy megoldás-orientált és, hogy nem ismer lehetetlent.”  Sára 

„Életem egy nehéz időszakában kerültem Ágneshez. Amikor tudatosult bennem, hogy egyedül nem sikerül megoldani a problémáimat, segítségre van szükségem. Mint annyi más ember, én is fenntartásokkal kezeltem a „pszichológushoz kell fordulnom” kérdést. Felfogtam, hogy a változásokhoz, nekem is változnom kell. „Ha más haszna nem lesz, legalább kapok egy objektív véleményt magamról” – gondoltam.

A lényéből sugárzó harmónia rögtön megfogott, és zárkózottságom ellenére sikerült megnyílnom. Éreztem, hogy jó helyen vagyok. Humorral, játékos feladatokkal rávezetett, hogy megtaláljam a tőlem telhető legjobb megoldást a problémáimra. Sokszor görbe tükröt állítva felém. Sírva-nevetve haladni a harmonikus élet felé. Nagy szakmai hozzáértéssel egyengetve az utamat. Az életben jöhetnek új helyzetek, gondok. Megtanított arra, hogy akkor is megtaláljam az utam, amikor Ő már „elengedte a kezem”. Köszönöm.  Széplaki Tünde 

„Mindig szkeptikus voltam a „lélekbúvárokkal”, „agykurkászokkal” szemben, de amit Ágnes részéről tapasztaltam, megdöntötte minden fenntartásomat. Mind az egyéni beszélgetéseink, mind a csoportos foglalkozások, amin vezetése mellett részt vettem, segített abban, hogy jobban megbirkózzam a stresszhelyzetekkel, a fóbiáimmal, a gyásszal, és általában minden olyan szituációval, amikkel a mai ember lépten-nyomon találkozik. Úgy érzem, „felnőttem”, jobban megismertem magam, és jobban kiismerem magam a minket körülvevő, állandóan változó világban. A tanult technikák naponta segítséget nyújtanak, megnyugtatnak, és a csikungozással párhuzamosan alkalmazva, egymást kiegészítve és felerősítve, olyasmivel vértezett fel Ágnes, amiért örök hálára kötelezett. Bárcsak mindenki részesülhetne ebben, akinek szüksége van rá!”     K. Éva

Jöjjön el, bátran! Nagy örömmel, tiszta szívvel és sok szeretettel segítek.

KAPCSOLAT