Pszichoterápiás módszereim

Jöjjön el, bátran! Nagy örömmel, tiszta szívvel és sok szeretettel segítek. 

Milyen módszereket használok?

Közel húsz éve foglalkozom felnőttek pszichoterápiájával. Tanulmányaim során többféle módszert sajátítottam el, hogy mindenkinek azt nyújthassam, amire szüksége van. Örök kíváncsiként nyitott vagyok új módszerekre, új megközelítésekre is. A pszichológiai szemlélet és módszerek mellett a keleti gondolkodásmódot és technikákat, és a sportolás során tapasztalt élményeimet ötvözöm a munkámban és az életemben is.

Analítikus orientáltsággal sok-sok beszélgetés mellett, relaxációt, Leauner féle imaginációt, hipnózist, meditatív-, mozgásos-, kognitív-, és viselkedésterápiás elemeket, és különféle kreatív technikákat használok.  

Hogyan segítenek ezek a technikák?

Gyógyító beszélgetésnek hívjuk azt, amikor elmondunk valamit egy értő, megértő, elfogadó, néha egy – egy kérdéssel irányító, visszajelző, meghallgató fél jelenlétében. Ez segíti a probléma megfogalmazását, és gyakran önmagában megértést, megkönnyebbülést, változást hoz. A nem verbális technikák pedig segítenek megszólítani, megérinteni, tudatosítani, átalakítani a tudattalan belső világot, ezáltal fokozzák a terápia hatékonyságát, egy másik síkon segítik a gyógyulást, változást, fejlődést.

Mi történik egy pszichoterápiában?

A találkozások során egy kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat, néha egy kis humor segíti a megnyílást, az őszinteséget. Beszélgetések során, és nem verbális technikák bevonásával, együtt fedezzük fel a rejtett összefüggéseket, sötét foltokat, a problémás, változtatandó területeket. Közösen kutatunk olyan külső-belső értékek után is, amelyek eddig nem, vagy kevéssé voltak ismertek. Ezek tudatosításával, erősítésével, valamint új képességek, készségek fejlesztésével segítjük a változásokat, a testi-lelki gyűrődések kisimítását, az egészség visszanyerését, megőrzését, és a fejlődést.  Mindez – az aktív közreműködés megtapasztalásával, megtanulásával – elvezet egy önálló, új megküzdési képesség kialakulásához, egy boldogabb élethez.

A pszichoterápiáról bővebben olvashat: itt

Véleményeket olvashat a pszichoterápiás munkámról: itt

Keretszabályok:

  • A találkozások alkalmanként 50 percesek.
  • Pontos érkezésével, kérem, tegye lehetővé az  előző foglalkozás zavartalan befejezését, az Ön után jövőtől is ezt kérem.
  • Annak érdekében, hogy távolléte esetén ne kelljen kifizetnie a lefoglalt órát, kérem, hogy  24 órával az előjegyzett időpont előtt értesítsen a változásról.

Aki aktívan tenne a gyógyulásáért, az egészségéért, egy boldogabb életért, aki segítséggel változni szeretne, azt szeretettel várom XIII. kerületi magánrendelőmbe, előzetes bejelentkezés alapján.

Jöjjön el, bátran! Nagy örömmel, tiszta szívvel és sok szeretettel segítek.

KAPCSOLAT