Xi Xiaofeng Zhineng csikung mestert 2018-ban visszavárjuk Budapestre

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk!

 • Szeretne nagy tudású, kínai Zhineng csikung mesterrel találkozni?
 • Kipróbálná milyen egy kiváló mester gyógyító csi mezejében különleges élményeket megtapasztalni?
 • Szeretné belső erejét fejleszteni?
 • Jó lenne olyan technikákat tanulni, amelyek elősegítik a koncentrációt, nyugalmat, belső békét, testi-lelki harmóniát?
 • Fontos az egészsége megőrzése?
 • Hatékony módszert keres öngyógyító ereje növeléséhez, ezáltal gyógyulásához?
 • Szeretné, ha elhárulnának a nyelvi akadályok, és magyar fordítással hallgathatná a mestert?

Kihagyhatatlan lehetőség!

Jelenleg még nincs információnk a következő tanfolyamáról, de várjuk vissza Xi mestert, reményeink szerint 2018-ban.

 

Addig is mindenkit szeretettel várok megalapozni a tudást csoportos tanfolyamaimra Kispesten és egyéni oktatásra a belvárosban.  Jelentkezés  tanfolyamra itt vagy emailben: agnes.priol@gmail.com

 

Miért különleges élmény egy kínai mesterrel találkozni?

 • A világot járó kínai Zhineng csikung mesterek hatalmas elméleti és gyakorlati tudást adnak át, de  személyre szóló, szavakkal át nem adható, különleges tapasztalásban is részesülhetnek a résztvevők.
 • A mesterek, különleges képességeik révén az adott csoporthoz, a résztvevőkhöz igazítják a mondandót, a tananyagot. Ilyenkor azt érzem, hogy személyesen nekem ad át valami olyan tudást, amire éppen akkor szükségem van.
 • Az energia mezejük olyan erős és gyógyító hatású, hogy pusztán azzal, hogy jelen vagyunk, megindulhatnak belső átalakulások, elindulhat, felgyorsulhat, megtörténhet a gyógyulás.
 • Ebben a csi mezőben mindenki többre lesz képes, mint amire általában.
 • Megérezhetjük és átélhetjük mindazt, ami árad belőlük, a mély nyugalmat, belső békét, a végtelen szeretetet, a tiszteletet és alázatot. És azt a hatalmas erőt, amivel végig segítik a jelen levőket.

Bővebben olvashat erről : itt

Xi Xiaofeng mestert, aki a Zhineng csikung egyik legnagyszerűbb tanítója,  várjuk vissza Budapestre 2018-ban.

Xi mester már többször tartott hazánkban tanfolyamokat, sokan ismerik őt. 2017-ben Budapesten is tanított minket.  Kedvessége, szeretetteljes hozzáállása, hatalmas szakmai tudása, tapasztalata és oktatói képessége valamennyiünket lenyűgözött. Kihagyhatatlan lehetőség tanulni tőle!

2015-ben a Kínai Egészségügy Minisztérium a Zhineng csikungot belevette a TCM (Hagyományos Kínai Gyógyászat) Egyetem tankönyvébe, ami azt jelenti, hogy a kínai kormány is elismeri és támogatja a módszert.

Xi Xiaofeng mester személyesen a módszer megalkotójától, a kivételes képességű és felmérhetetlen tudású Dr. Pang Ming nagymestertől tanulta a Zhineng csikungot az 1993-1995-ig tartó oktatói képzésen a legendás Huaxia Zhineng Csikung központban. Később ő volt ugyanitt a különleges képességeket kutató részleg vezetője. Xi mester az elmúlt 20 évben a Zhineng csikung terjesztésével, tanításával, és csi gyógyítással foglalkozott. 2006-ban saját gyógyító és oktató  központot hozott létre Kínában, Chengdu városban.

Magyarországon  a nyugati orvoslás, és a keleti módszerek együttműködése a kívánatos. Tehát aki a csikung gyógyító hatását akarja élvezni, az konzultáljon kezelőorvosával, tartsa be az orvosi utasításokat, hiszen az öngyógyító erő aktiválását segítő módszerek, gyakorlatok nem pótolják a pontos diagnózis felállítását, a szükséges orvosi kezelést, és a rendszeres orvosi ellenőrzést a gyógyulás nyomon követésére.

Hun Yuan Ling Tong!

Priol Ágnes
 

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk!