Egészségmegőrző, energizáló Zhineng csikung tanfolyam a belvárosban – egyéni és kis csoportos oktatás, helyszín, árak

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk!

Miért válassza a Zhineng csikungot?

2015-ben a Kínai Egészségügy Minisztérium a Zhineng csikungot belevette a TCM (Hagyományos Kínai Gyógyászat) Egyetem tankönyvébe, ami azt jelenti, hogy a kínai kormány is elismeri és támogatja a módszert. 

  • Szeretne tenni valamit önmagáért, az egészségéért, testi- lelki harmóniájáért, energia szintje növeléséért?
  • Kíváncsi egy tudományosan igazolt, hatékony,  egészségmegőrző, öngyógyító módszerre? 
  • Szeretne egy jó csapathoz tartozni? Vagy egyéni foglalkozást, kiscsoportos oktatást keres?
  • Szeretne Xi Xiaofeng mester következő tanfolyamán részt venni ( 2018. szeptember 20-24.), és ehhez a tudását megalapozni ?
  • Vélemények a csikung oktatásról: itt

Itt a lehetőség! Jöjjön el hozzánk, tanuljon velünk a Lélekvasaló Csikung Iskolában!

Magyarországon  a nyugati orvoslás, és a keleti módszerek együttműködése a kívánatos. Tehát aki a csikung gyógyító hatását akarja élvezni, az konzultáljon kezelőorvosával, tartsa be az orvosi utasításokat, hiszen az öngyógyító erő aktiválását segítő módszerek, gyakorlatok nem pótolják a pontos diagnózis felállítását, a szükséges orvosi kezelést, és a rendszeres orvosi ellenőrzést a gyógyulás nyomon követésére.

 

yin yang

 

Tanfolyamok kezdők számára

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk! Magyarországon  a nyugati orvoslás, és a keleti módszerek együttműködése a kívánatos. Tehát aki a csikung gyógyító hatását akarja élvezni, az konzultáljon kezelőorvosával, tartsa be az orvosi utasításokat, hiszen az öngyógyító erő aktiválását segítő módszerek, gyakorlatok nem pótolják a pontos diagnózis felállítását, […]

Tovább »

Zhineng csikung Öngyógyító Kör – kezdők és haladóbbak számára

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk! Még nem ismeri a Zhineng csikungot, de szívesen kipróbálná? Szeretne öngyógyító módszereket megtanulni? Kevés az ideje? Jöjjön el az Öngyógyító kör foglalkozásokra, havonta egyszer! 

Tovább »

Tanfolyamok középhaladók és haladók számára

Mosolyogtál ma? Szerettél ma? Csikungoztál ma? ELEGET? Ha nem, itt az ideje csatlakozni hozzánk! Igazoltan hatékony módszert tanulna? Szeretné megőrizni az egészségét? Növelné lelki békéjét? Öngyógyító technikát keres? Jöjjön el tanfolyamainkra!

Tovább »