Kedvenc könyv videóval – Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Nagy kedvencem ez a könyv, amit mindenkinek ajánlok, aki betegséggel küzködik, vagy aki egészséges, és szeretne az is maradni. Ez a könyv egy élménybeszámoló, ami olyan mély megértést adott, amely hol megerősítette, hol megváltoztatta számomra az egészség fogalmát, és ezáltal a gyógyítás alapjait a testi és lelki betegségek terén egyaránt: Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak.

20 éve segítem a hozzám fordulókat gyógyulásukban, testi, lelki egészségük, fizikai közérzetük javításában pszichoterápiával, és egy ideje Zhineng csikunggal. Hiszem, hogy foglalkozni kell a testünkkel, érzelmeinkkel, gondolatainkkal, energetikai rendszerünkkel. Hiszem, hogy folyamatosan fejlődnünk kell spirituális téren is.  Természetesen sok úton lehet ide eljutni, és mindenkinek meg kell találnia a saját útját. Találtam egy könyvet és videókat, amelyekben megtaláltam mindazt amiben én is hiszek, ami szerintem is az egészség és a boldog élet alapja.

Döbbenten, és meghatottan olvastam Anita Moorjani könyvét, hallgattam meg  vele készült interjúkat. Rákos betegként már csak néhány órát jósoltak neki, amikor kómában megélte halálközeli élményeit. Ezekről az élményeiről, és az azt követő csodálatos gyógyulásának történetéről, saját mélyreható változásairól mesél.

Olvasva, hallgatva a szavait arra gondoltam mérhetetlen hálával, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy gyógyító munkám, saját önismereti fejődésem, és spirituális utam során közel hasonló gondolatokhoz jutottam el, és a Zhineng csikung segítségével némileg hasonló spirituális élményeket élhetek át egészségesen is. A könyv azonban olyan mély megértést adott számomra, amely  úgy érzem, hogy megerősítette, és némileg meg is változtatta az egészségről, gyógyulásról, gyógyításról  alkotott nézeteimet, és ezáltal a gyógyító munkámat.

Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe Anita Moorjani könyvét, és egy vele készült interjút:

Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak. Bioenergetic Kft., 2012.

A videón beállítható magyar felirat (kis fogaskerék gomb a képernyő jobb alsó sarkában: settings, subtitles, Hungarian)

https://www.youtube.com/watch?v=RJrTjL_Frf8