Nagy örömmel, tiszta szívvel és sok szeretettel segítek. 

  • Szeretné kitárni a szívét?
  • Szeretné melengetni a lelkét?
  • Szeretné, ha rendszeressé válna az életében a szépség befogadása?
  • Szeretne boldogabb, kiegyensúlyozottabb lenni?
  • Szeretne egy közösség része lenni, tartozni valahová?

Itt a lehetőség! Kövesse, keresse, élje át velünk az aktuális kedvencet :) !

 

Időnként találok valami olyat, egy szép gondolatot, zenét, filmet, képet, bármit, ami ott, akkor megérinti a lelkem. Arra gondoltam, hogy megosztom másokkal is ezeket a gyöngyszemeket. Szeretném, ha – csikungos nyelven szólva – egy olyan, lélekmelengető csi mezőt, energia mezőt hoznánk létre, ami segít sok embernek megnyitnia a szívét, melengetni a lelkét. Nincs más dolga, mint összekapcsolódni velünk úgy, hogy megnézi, meghallgatja az aktuális lélekmelengető kedvencemet. 

Hiszek abban, hogy bármi, ami megnyitja a szívet, ami melengeti a lelket, ami örömet okoz, az hozzásegít egy boldogabb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élethez.  Segítsük egymást ebben! Örömmel fogadom, ha emailben megosztja velem azt, ami Önnek ad valami fontosat, elküldi nekem az Ön kedvencét.

A válogatás teljesen szubjektív. Épp akkor, ott rátalálok valamire, ami éppen akkor, ott megérint. Egyszerűen csak átadom magamat az élménynek, a MOSTnak, megragadom a pillanatot és kitárom a szívemet.

Szeretettel nyújtom át éppen aktuális kedvencemet, bízva abban, hogy sokaknak örömet okoz.

 

 

Kedvenc könyv – Paueli Suutari: A Suutari levelek

Egy szívet melengető könyv: Paueli Suutari: A Suutari levelek. Titkos levelek a párválasztásról és a szerelemről. (Suutari, Budapest, 2005).

Részletek »

Kedvenc könyv videóval – Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Nagy kedvencem ez a könyv, amit mindenkinek ajánlok, aki betegséggel küzködik, vagy aki egészséges, és szeretne az is maradni. Ez a könyv egy élménybeszámoló, ami olyan mély megértést adott, amely hol megerősítette, hol megváltoztatta számomra az egészség fogalmát, és ezáltal a gyógyítás alapjait a testi és lelki betegségek terén egyaránt: Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak.

Részletek »

Kedvenc film – Dr. Wayne Dyer: A fordulópont

Egy csodálatos film egy csodálatos embertől, egy spirituális tanítótól, aki milliókra volt nagy hatással: Dr. Wayne Walter Dyer: A fordulópont – Az ambiciótól az értelemig

Részletek »

Kedvenc ének a Pentatonix együttestől

Egy gyönyörű (acapella) ének a Pentatonix együttestől.

Részletek »

Kedvenc zene – Now We Are Free: Hans Zimmer és Lisa Gerrard

Egy különleges hang, egy különleges hangulat, ami megérinti a lelkemet. A Gladiátor c. film betétdala: Now We Are Free  – Hans Zimmer és Lisa Gerrard

Részletek »